QUI SOM ?                    

Aquesta escoleta, que es va posar en funcionament dia 15 de juny de 1980, va néixer a les escoles velles, lloc per al qual van passar, fins a l’any 2000, la majoria d’infants de 0 a 3 anys del nostre poble. L’escoleta municipal, ubicada actualment, des de juny de 2000, a l’antic convent de les religioses franciscanes, garanteix un ensenyament professional i de qualitat als infants de 0 a 3 anys que any rere any passen per les nostres aules.

 

A dia d’avui ja assisteixen fills i filles de pares que varen passar pel centre. La nostra principal responsabilitat és, que els Infants puguin viure de forma activa i adequada aquesta etapa.

En aquesta pàgina web reflectim algunes de les nostres característiques, però no podem reflectir la cura, l'atenció i l'afecte que tenim cap els nins.

La nostra adreça és:                                                 Escoleta "Els Barrufets"                                              C/ Sitjar 30                                                               07640 Ses Salines                                                      Telf: 971 649 739


Inici - Característiques - Personal - Instal·lacions - Llibre de Visites - Serveis - Productes
Contactar - Galeria de Fotos - Aquells Temps - Celebracions - Espais Familiars